Ülkemizde evden eve nakliyat konusu çok araştırılan bir konudur. Özellikle sık sık taşınmak zorunda olan memurlar ve diğer taşınmak isteyenler tarafından birçok kez araştırılan evden eve nakliyat konusunda kişiler kendilerine göre en uygun fiyata sahip olan ve hizmeti bir o kadar iyi olan firmaları tercih etmeye çalışıyorlar.

Taşınmak zorunda olduğu için evden eve nakliyat firması ile çalışan birçok kişi tarafından yaşadıkları mağduriyetlere şahit olunabiliyor. Bu nedenle evden eve nakliyat konusunda hangi firma ile çalışacağınıza dikkat etmeli ve güzel bir seçim yapmalısınız. İnternet siteleri üzerinden yapılan yorumlara ya da Google üzerinden yapılan yorumlara bakarak firma tercihi yapabilirsiniz.

Birçok firma taşınma sırasında eşya kaybolması ya da kırılmasına karşı garanti verir bazı firmalar kasko yapar. Bu tür firmalara yönelebilirsiniz. Taşıma işlemi gerçekleştirilecek olan yer uzak bir yer ise bu tarz garanti veren firmalar ile çalışmanız sizin için çok daha iyi olacaktır. Görevi nedeniyle sık sık yer değiştirmek zorunda olan devlet memurları bu tarz firmalara çok alışıktırlar.

Evden eve nakliyat konusunda herhangi bir sorun yaşamamak için yorumlara bakarak tercih yapmalı ve firmanın müşteri memnuniyetine dikkat etmelisiniz. Herhangi bir sorun olduğunda mağduriyeti firmanın karşılaması sizin açınızdan çok daha iyi olacaktır.

Adalara nakliyat diğer yereler göre çok daha farklı ve zordur. Adalara ulaşım sadece deniz yolu ile olduğu için ve arabalı feribot bulunmadığı için adalardan özel izinler alınması gerekmektedir. Bu nedenle adalara nakliyat konusundan diğer yerlere göre çok daha fazla dikkat edilmesi gerekmekte ve firma seçimi bir o kadar iyi yapılmalıdır.

Adalara Nakliyat Esnasında Yapılması Gerekenler

Adalara nakliyat konusunda öncelikle adalar ilçe belediyesinden izin alınması gerekmektedir. İzin için başvuru yapıldıktan sonra adalara giden arabalı vapurun taşımacılık harcının ödenmesi ve vapur için sıra alınması gerekmektedir. Adalara nakliyat konusunda dikkat edilmesi gereken feribot saatlerine yetişilmesi gerekmektedir. Yetişilmediği taktirde taşıma işlemi birkaç gün aksar.

Adalar ilçe belediyesinden izin alma işlemi en az bir hafta önceden gün almakla başlar. Belediye gerekli işlemleri yaptıktan sonra en yakın tarihe gün verir ve izin işlemi tamamlanmış olur. Vapur saatleri her gün sabah dokuzda olduğundan dolayı eşyaların yüklenme işlemi önceki günden yapılmalıdır. Bir gece araçta bekletilen eşyalar sonraki gün sabah dokuzda vapura bindirilerek adalara gönderilir ve orda adresinize götürülür.

Adalar nakliye işlemi çok zor olmasa da işlemleri zaman alan işlemlerdir. Bu nedenle bu işlemler esnasında ve taşıma esnasında herhangi bir sorun çıkmaması ve taşıma işleminin sorunsuz tamamlanabilmesi için firma tercihi güzel yapılmalı ve işlemlerin takip edilmesi gerekmektedir. Herhangi bir sorun olduğu zaman çok zaman geçmeden sorunun çözülmesi için işlemlerin yakından takip edilmesi gerekmektedir. İşlemler başarılı ve sorunsuz şekilde tamamlandıktan sonra adalarda yaşamanın keyfini çıkarabilirsiniz.

No comment

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir